'Mike (10 jaar) heeft de teken- therapie bij jou altijd als zeer fijn ervaren. Zeker voor kinderen met een trauma bij jij de aangewezen persoon waarbij kinderen zich op zich gemak voelen. De sessies hadden altijd een doel, er zat altijd een gedachte achter om dingen te verwerken. Mike kwam altijd vrolijk en met een goed gevoel thuis.
Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.'

'Alle drie mijn kinderen hebben getekend bij Inger. Ik heb bewust gekozen voor deze vorm van therapie omdat het zeer laagdrempelig is, zeker voor kinderen.
Of je nu creatief bent of niet, Inger haalt het beste uit je kind. Op een speelse manier worden onderwerpen waar ze tegenaan lopen omgezet in iets positiefs. Wekelijks werd er thuis gevraagd; 'wanneer mogen we weer naar Inger', er werd naar uitgekeken en bij terugkomst waren de kinderen vrolijk, blij, vol verhalen én trots op hun creatie!'

Mijn dochter heeft na een vervelende ervaring in het buitenland last gekregen van verlatingsangst, waardoor ze overal bang voor werd. Ze is op 8 jarige leeftijd met Inger aan de slag gegaan op een relaxte manier. Tekenles noemde we het, om het laagdrempelig te houden voor haar. Tess tekende elke week. Inmiddels is onze dochter 12 jaar, Ze heeft het als heel prettig ervaren. "Onmerkbaar ben je aan het praten over je angsten. Ik vond het echt prettig. Ook tekende ik een wijze Uil die over mij waakte".

Inger is creatief, heel open en lief en heeft een natuurlijke en rustige manier van werken, waarbij kinderen zich erg op hun gemak voelen. Het heeft onze dochter erg geholpen.